Over ons

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN.... DIT IS ONS VERHAAL :-)

Annemieke Vrolijk, erkend massagetherapeute

 

Wie ben ik ?

We willen iedere massage opnieuw, de beste massage geven die we al ooit gegeven hebben.

Kwaaltjes en pijn

 

Toen ik net 20 jaar was, had ik zelf last van wat kwaaltjes, maar voornamelijk van een constante pijn waar niemand raad mee wist! Allerlei testen, echo’s en scans en niemand die kon vinden wat er mis was. Het zat ‘tussen mijn oren’. Het enige wat ze me konden vertellen was dat ik mijn voeding moest aanpassen en voldoende rust moest nemen. En de pijn? Niemand die me een antwoord kon geven, de pijn bleef.

Op dat moment begon mijn zoektocht. Ik wilde me hier niet bij neerleggen en moest en zou een oplossing vinden. Dit was tenslotte geen leven. Die oplossing vond ik dankzij manuele therapie en enkele kleine aanpassingen. Wat een opluchting. Mijn leven kreeg een heel nieuwe wending…

Hoe het verder ging…

 

Omdat ik zelf heb ervaren welke positieve effecten manuele therapie heeft op gezondheid en  het welzijn, besloot ik dat ik daar iets mee MOEST doen. Ik volgde de laatste 10 jaar opleidingen en bijscholingen en verdiepte me in het behandelen van pijnklachten en hun oorzaak. Ik begrijp dan ook als geen ander hoe afmattend pijn kan zijn. Omdat ik er sterk in geloof dat ik jouw levenskwaliteit, gezondheid en welzijn kan verbeteren, heb ik Welzijn en Ontspanning opgericht. Een plek waar massage, manuele therapie en advies centraal staan.

Oosterse invloeden

De eeuwenoude kennis van de oosterse geneeskunde wordt steeds meer in onze massages verwerkt. Niet alleen het verlichten van de pijn, maar ook de oorsprong van het probleem aanpakken, daar staan we voor. Want wat ben je met het bestrijden van de symptomen als het probleem niet verdwijnt?

Waarom we doen wat we doen…

 

 • Omdat we jouw pijn en ongemak willen verlichten
 • Omdat we begrijpen dat het soms nodig is even uit je drukke agenda te stappen en een momentje voor jezelf te nemen
 • Omdat we een rustpunt willen zijn in het hectische leven van vandaag
 • Omdat we je willen helpen helemaal top in je vel te zitten
 • Omdat we je levenskwaliteit willen verbeteren

Hoe kunnen we jou helpen?

 

We hebben het al zo vaak gehoord: pijnlijke schouders, het gevoel dat je vast zit, slaapproblemen, pijn in de onderrug, hoofdpijn,… De pijn die we voelen, is een signaal van ons lichaam dat we te vaak negeren of onderdrukken. Blijf niet met de problemen lopen en zet vandaag nog de stap om er iets aan te doen.

 

We nemen onze tijd, luisteren naar jouw klachten en bekijken samen wat we kunnen doen om je levenskwaliteit te verbeteren en jouw pijn verlichten.

Ook als je op zoek bent naar een momentje rust en even aan de dagelijkse stress wil ontsnappen, bij ons ben je aan het juiste adres.

We zijn lid van de Belgische Massage Federatie, een wettelijk erkende beroepsorganisatie. Dit is een kwaliteitslabel dat garant staat voor de nodige praktijkkennis en kennis van anatomie en massagetechnieken.

 

 

BMF_logo 

Wat kan je verwachten?

 

 • Voor je behandeling is er een kort intake gesprek.
 • We overlopen samen wat je klachten zijn en stellen een therapie voor.
 • We doen er steeds alles aan om je te helpen en zo snel mogelijk je pijn te verlichten.
 • We behandelen alle informatie uiterst discreet en vertrouwelijk
 • We geven GEEN erotische massages.
 • Naakt? Nee hoor, je houdt steeds je slip aan en je ligt afgedekt op tafel.
 • Een doorverwijsbriefje van je arts? Dat kan. We nemen contact op met je arts of specialist om tot een optimale behandeling te komen.

Blijf niet met pijn lopen, Wij willen je helpen!