Fybromyalgie-massage-welzijn-en-ontspanning

Fybromyalgie massage

Wist je dat Fybromyalgie een ziekte is die meestal vrouwen treft? Mensen met Fybromyalgie vaak ook aan CVS lijden? Wist je dat Fybromyalgie pas echt als ziekte erkend is de laatste 10jaar?   We verlichten samen met jou de dagelijkse pijn of ongemakken

Omdat alle dagen pijn hebben zó vermoeiend is. Omdat we willen dat je energie hebt om leuke dingen te kunnen doen. Veel Fybro patiënten hebben één klacht die net meer last geeft, die pakken we als eerste aan. Word je geplaagd door hoofdpijnen? Is slapen een probleem? Dat kan zowel inslapen als doorslapen zijn. Of Spierpijnen ? Die steeds opnieuw ergens anders op duiken? Is het een net over, begint het andere pijn te doen. We gaan je daar mee helpen!!

 

 Massage die jouw pijn en ongemak kan verlichten

We beseffen goed hoe vermoeiend Fibromyalgie is, hoe afmattend het is om alle dagen pijn te hebben. Je zal waarschijnlijk al vaak tegen onbegrip zijn aangelopen. We horen het keer op keer van onze klanten.

Bij deze behandeling maken we een onderscheid van de voornaamste klacht. De massage wordt dan ook met aangepaste en zeer lichte druk gegeven precies omdat we begrijpen wat er gebeurd en we jou willen helpen. Je lichaam krijgt al te veel impulsen waar het geen weg mee weet, dus gaan wij er niet nog is een pak bovenop geven. We willen dat je lichaam op adem kan komen, dat je tot rust kan komen.

  Iedereen heeft opeens Fybro? het is een uitspraak die we toch wel vaker horen, en die jij ook al gehoord zal hebben. Is het een nieuwe ziekte? Nee hoor, maar het is sinds ongeveer 10j stilaan bekend. Vanaf dan hebben ze het erkend dat al deze symptomen misschien toch zouden samenhangen. Dus, zijn er ineens heel veel mensen die 'plots' Fybro hebben? Nee hoor, er zijn heel veel mensen die eindelijk een diagnose hebben gekregen wat er nu precies aan de hand is.   Ga maar bewegen, ga maar sporten... dat heb je nodig.... Het is een advies wat voorheen vaak gegeven werd aan de mensen die aan Fybro lijden. Omdat beweging goed is. Beweging is natuurlijk goed, voor iemand met een gezond lichaam. Maar een lichaam wat al continue tegen het rood aan zit van in een alarmfase te schieten, die heeft met beweging op te passen als een koorddanser op een slappe koord. Als Fybro patiënt heb je constant op te letten dat je binnen je eigen grenzen blijft. Het moment dat je nét even iets te veel doet, krijg je tenslotte onmiddellijk de rekening gepresenteerd.   Tijd voor jezelf omdat je het écht nodig hebt. we nemen de tijd voor je, stapje voor stapje gaan we alle registers opentrekken om het weer goed leefbaar te maken voor je. Levenskwaliteit is zo belangrijk, ondanks dat je dit hebt, willen we er toch alles aan doen dat je het maximaal kan genieten samen met de mensen die je dierbaar zijn. Een goede nachtrust maakt dat je lichaam 's nachts kan herstellen, om maar iets te noemen. Dat alleen al maakt dat het juist zo belangrijk is. Ondanks alles wat we kunnen doen, gaan we je geen verhaaltjes wijsmaken. Als je al jaren met Fybro rondloopt, dan is dat niet met 1 of 2 behandelingen gelijk helemaal over. Het zal tijd vragen, en je zal vooruitgang merken, maar het zal geleidelijk aan zijn.